FDF Grenaa - Fornæs Pastorat

Velkommen til FDF Grenaa!

FDF logo, Våbenskjold med Dannebrog og med FDF stående i midten af korset


FDF er et fritidstilbud til alle børn og unge!
I Grenaa mødes vi hver uge i vores kredshus på Øster Allé. Her har vi en stor grund med plads til udendørs aktiviteter og et dejligt hus, hvor der er plads til det kreative, det sjove og til det gode fællesskab.

Et fællesskab, hvor vi mødes på tværs af alder og køn, hvor vi leger og har det sjovt i hinandens selskab, hvor vi respekterer hinanden og samles om de kristne fortællinger og værdier; tolerance, tilgivelse og næstekærlighed. Vi har plads til alle – og du er også velkommen, selvom du ikke er kristen. Hos os er det voksne, der sætter rammen for fællesskabet! Et fællesskab for alle!

I FDF arbejder vi sammen med Folkekirkens Nødhjælp om de 17 Verdensmål. Vi skal være med til at gøre en forskel og til at sætte en bæredygtig kurs for fremtiden. Projektet har fokus på Nepal – men også i det daglige FDF-arbejde kan vi gøre en forskel.

I FDF Grenaa har vi også et Brass Band – et orkester, der spiller på messinginstrumenter og slagtøj. Orkesteret øver hver tirsdag og hvis du er medlem af FDF Grenaa er undervisning på et af orkesterets instrumenter gratis. Orkesterets medlemmer er mellem 10 og 70 år – og de har et fantastisk sammenhold på tværs af alder og de deltager hvert år i mange forskellige arrangementer – mange lokalt, men også i bl.a. Tyskland.

I FDF leger vi meget – med hinanden, med naturen, med musikken – og vi vil gerne have dig, dit barn, dit barnebarn med i legen. Så kig forbi FDF Grenaas Kredshus – eller ring til Jette og få mere information på 50 82 11 62.


Frivilligt Drenge- og Pige-Forbund, FDF er en folkekirkelig børne- og ungdomsorganisation. FDF har 25.000 medlemmer i 350 lokale afdelinger fordelt over hele landet.

FDF-Grenaas hjemmeside: https://fdf.dk/grenaa/