Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Årsmøde - Menighedsmøde med kirkefrokost i Grenaa Sognegård

Dato
Søndag d. 30. januar 2022, Kl. 12:30 til kl. 15:00
Sted
Grenaa Sognegård, Nørregade 1, 8500 Grenå

Årsmøde - Menighedsmøde med kirkefrokost i Grenaa Sognegård

Søndag 30. januar i Sognegården

En gang årligt skal menighedsrådet indbyde hele menigheden, det vil sige alle folkekirkens medlemmer i sognet, til menighedsmøde. 

I år bliver det søndag den 30. januar 2022. Mødet svarer lidt til, at andre foreninger holder en årlig generalforsamling. Dog her uden valg til bestyrelse/menighedsråd. Valg til menighedsråd holdes separat hvert fjerde år. Men ellers skal menighedsrådet ligesom ved en forenings generalforsamling aflægge beretning om rådets virksomhed i det forløbne år og orienterer om den planlagte virksomhed i det kommende år. Samtidig skal vi gennemgå kirkekassens regnskab og budgettet for det kommende år.

Nogle generalforsamlinger kan godt være lidt kedelige og formelle. Det vil vi gerne undgå, og i stedet gøre menighedsmødet til en kirkens årsfest. Derfor starter vi med en festgudstjeneste ved højmessen kl. 11.00 i Grenaa Kirke forrettet af kirkens præster i fællesskab. Derfra går vi i samlet flok til sognegården, for at spise kirkefrokost sammen. I forlængelse af den fortsætter vi så med selve det årlige menighedsmøde. Menighedens medlemmer vil få mulighed for at stille spørgsmål. Vi håber på et godt dialogmøde, hvor man også kan komme med gode forslag og ønsker til aktiviteter, som menighedsrådet kan arbejde videre med i det kommende kirkeår.

Vel mødt – alle er velkommen!

Grenaa Menighedsråd